Buitenland

Man doodgeschoten op bruiloft waar bij 60 Hells Angels aanwezig waren [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: België,. Jemeppe-sur-Sambre-Wat een mooie bruiloft hadden moeten worden is uit gelopen op een schietpartij waar bij een man is dood geschoten en een zwaargewond is geraakt. Er werden 3 schoten gelost waar bij een man twee keer is geraakt waaronder zijn hoofd is geraakt en een andere in zijn zij is geschoten. Op de bruiloft waren 60 Hells Angels aanwezig maar toen de politie ter plaatsen kwam waren er nog maar 10 man aanwezig waaronder de bruidegom.

Alle aanwezigen mannen werden meegenomen door de politie voor verhoor. Wie het slachtoffer is en waar de Hells Angels vandaag komen is nog niet bekend gemaakt. Hoe verzin je het en hoe kan je iemand die de mooiste dag uit zijn leven had moeten worden zo verpesten. Het was zeker een knalfuif.

Lees verder op Vlinders Crime: Man doodgeschoten op bruiloft waar bij 60 Hells Angels aanwezig warenTo Top
Volg ons voor alle updates