Misdaad

Hitte roster in gevangenissen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag was het bloed heet en dat merken ze ook in alle bajesen. Wij kregen uit diverse gevangenissen berichten dat er IJs werd uit gedeeld door het gevangenis wezen  en dat sommige gevangenissen extra mag worden gelucht ivm deze tropische temperaturen . In sommig was dat dus een peren ijsje in sommige bassen maar ook een iets duurdere  Cornetto kon er van af.

Als bewijs stuurde een van de gevangenen een foto met zijn mobiel. In de bajes zitten met deze temperaturen is geen pretje. Je moet dan echt massel hebben dat je een cel hebt met een douche er in want andere is het haast niet vol te houden.  Vroeger had in Norgerhaven te Veenhuizen wel een klein zwembadje waar je even in kon liggen om iets van verkoeling te kunnen hebben maar dat werd snel weer gesloten want van een klein pierenbadje word in de media al gauw een heus zwembad gemaakt en hup dicht pieren badje.

Lees verder op Vlinders Crime: Hitte roster in gevangenissenTo Top
Volg ons voor alle updates