Justitie

Dna-verwantschapsonderzoek in Zaandam [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De telegraaf meld dat de politie en Openbaar Ministerie staan aan de vooravond van een groot verwantschapsonderzoek dat moet leiden naar de man die de destijds 19-jarige Milica van Doorn in juni 1992 in Zaandam seksueel misbruikte en gewelddadig van het leven beroofde. Het is een goed middel wat naar mijn idee al veel eerder had moeten worden ingezet.

Een speciaal coldcaseteam jaagt al sinds 2013 op de moordenaar van Milica en heeft alle losse einde nu al gehad en nageplozen en zonder resultaat. Ik zou wel eens willen weten wat nou goedkoper is.? Gelijk zo’n DNA-onderzoek zodra het onderzoek niks op levert. Of eerst jaren politie onderzoek en dan als nog zo’n groot DNA onderzoek.

Lees verder op Vlinders Crime: Dna-verwantschapsonderzoek in ZaandamTo Top
Volg ons voor alle updates