Drugs

De Rotterdamse Holleeder [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Plak de naam Holleeder aan een verhaal en het verkoopt lekker. Maar bij deze Rotterdamse Henk E (63)is dat volgens justitie zeker het geval dat deze man net zo gevaarlijke is al ‘onze’ Willem Holleeder. Voor mijn was ie ook een onbekende want ik zit zelf veel meer in de Amsterdamse liquidaties  maar toch kom je de naam Henk E geregeld tegen in diverse liquidatie.

Voor als nog ontbreekt het aan hard bewijs maar justitie wil deze keer Henk E voor lange tijd op bergen al was het maar voor zijn betrokkenheid bij diverse drugstransporten, Deze man jaagt in Rotterdam iedereen de stuipen op het lijf. Voor een voorproefje druk op de link naar de site naar Panorama en lees het zelf.

Lees verder op Vlinders Crime: De Rotterdamse HolleederTo Top
Volg ons voor alle updates