Moord

De laatste verdachte Hooge Zwaluwe moorden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ja zij was er bij. Joasti de Bakker heet ze.(vrouwelijk ‘nepagent’ kamp Hollanders) De laatste naam no 7 is Mohamed zijn bijnaam is Chizen.. Ali Chennouf was er ook bij, maar die was bij de Albert Heijn gebleven dus niet Youssef maar Ali was daar (kamp Belgen). Voor de rest was er niemand bij, Jamila Chennouf is de zus van Youssef en Omar en zij is degene die Youssef is komen halen want hij was uitgestapt nadat ze Samir Teibe bij het ziekenhuis hebben afgezet, hij had schrik dat ze hun met die auto bij de grens zouden tegen houden door camera beelden.

Dat verklaart de getuigen die in Februari naar de politie is gestapt, aan Vlinderscrime. Zij word de afgeschermde getuigen. We hebben met de advocaat mr Ivo van den Bergh gesproken en die heeft contact bevestigd van zijn cliënte wie haar naam bij ons alleen bekend is. Eerder wilde ze graag haar verhaal doen en toen de advocaat terug was van vakantie had zijn zich bedacht.

Lees verder op Vlinders Crime: De laatste verdachte Hooge Zwaluwe moordenTo Top
Volg ons voor alle updates