Roof

50.000 euro beloning voor gouden tip [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een eigenaar van een metaalrecyclingbedrijf  looft 50.000 euro uit voor de gouden die de woning overal op zijn huis oplost. Bij de overval zijn naast een geld bedrag van 120.000 euro ook sieraden buitgemaakt. Hoogstwaarschijnlijk komt het van een tip dar er die dag veel geld in huis was want het geld was van de eigenaar van het metaal bedrijf die het geld bij zijn dochter had neer gelegd om dat hij zelf in het ziekenhuis lag.

Het slachtoffer Mia Geerlings, die werd overvallen door gemaskerde en gewapende mannen in haar woning in Venlo. Normaal lag er nooit zo veel geld in huis en was het geld beter opgeborgen maar door een operatie van haar vader kwam dat er helaas niet van. De overvallers hebben dus een flinke buit gemaakt.

Lees verder op Vlinders Crime: 50.000 euro beloning voor gouden tipTo Top
Volg ons voor alle updates