Geweld

Maricano Z verdachte van dodelijke steekpartij Amsterdam Zuid-oost [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Die is de 17 jarige verdachte die de 25-jarige Amsterdammer Anderson Munoz Marquinez die 12 Augustus  op vrijdagavond raakte dodelijk getroffen tijdens een steekpartij vlakbij winkelcentrum Gein in Amsterdam Zuid-Oost.

De 25-jarige Amsterdammer Anderson Munoz Marquinez (R.I.P)kreeg ruzie met een groepje mannen en na een ruzie is hij neer gestoken. Er was al wel een foto van de het slachtoffer bekend maar van de verdachten nog niet. Dus dacht ik laat ik die jongen Maricano Z (17)eens op me site zetten die nu volgens het volwassen straf recht veroordeeld gaat worden. Want eigenlijk had deze jongen zijn schoon gewoon moeten af maken.

Lees verder op Vlinders Crime: Maricano Z verdachte van dodelijke steekpartij Amsterdam Zuid-oostTo Top
Volg ons voor alle updates