Liquidaties

Indrukwekkend wagenpark Surinaamse crimineel Brielle [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Kijk eens dit filmpje en dan vraag je je toch af wat een overdaad een luxe auto’s en geen haan die daar naar kraait in Suriname. De patser wetgeving kennen ze daar zeker niet want dan was hij als een van de eerste kaal geplukt. Franklin Waterval alias Brielle ( R.I.P 47) leefde er goed van.

Vorige week kwam daar dus een einde aan toen ie onder vuur werd genomen en werd geliquideerd  druk op de link voor dat verhaal en schokkende foto’s. Het zal me weer veel bezoekers uit Suriname op leveren want deze bekende Brielle was een zeer bekende verschijning met zijn dure auto’s.

Lees verder op Vlinders Crime: Indrukwekkend wagenpark Surinaamse crimineel BrielleTo Top
Volg ons voor alle updates