Roof

Kunst roof van Gogh museum in geheime documentaire [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik vanmorgen weer eens te denken waar gaan we nu weer overschrijven.? Want echt veel misdaadnieuws valt er niet te melden behalve als ik even in me geheugen spit dan komt er altijd weer iets boven drijven wat toch het nieuws weer kan gaan beheren deze week. Want ik zette de televisie aan en daar was een kermismis op en toen schoot het me weer te binnen.

De twee schilderijen van Gogh zijn nog altijd spoorloos. En nu gaat Vincent Verweij van Crime site daar een spectaculair documentaire over maken. In het diepste geheim word nu gewerkt aan de opname van deze spectaculaire uitzending. Lees mijn eerder verhaal over de van Gogh Roof

Lees verder op Vlinders Crime: Kunst roof van Gogh museum in geheime documentaireTo Top
Volg ons voor alle updates