Geweld

Verdachte Randell Damasco liquidatie Lucas Boom met pistool [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik dacht eerst dat de man rechts op de foto Randall Damasco was maar het is toch de man met pistool die door justitie verdacht word bij betrokkenheid van de liquidatie op de Amsterdammer Lucas Boom. Het is toch vreemd dat geen andere media tot nu toe niet geïnteresseerd is in deze foto.!

Ze zou toch denken dat ze staan te springen op een foto bij hun verhalen zodat ze weten om wie het nou eigenlijk gaat die word verdacht. van deze liquidatie. En van de week stond Randell Damasco die over als Randell D word genoemd weer voor de rechter omdat ie verdacht werd van een schietpartij in Diemen waar ie in de lucht zou hebben geschoten dat verhaal staat hier.

Lees verder op Vlinders Crime: Verdachte Randell Damasco liquidatie Lucas Boom met pistoolTo Top
Volg ons voor alle updates