Geweld

Man gewond na schietpartij Rotterdam [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een man is donderdagmiddag 11 augustus gewond geraakt na een schietpartij. Dat gebeurde op de Moliereweg. Bij de politie kwam een melding hiervan binnen rond 15.20 uur. Direct gingen alle hulpverleners naar deze straat.Op de tweede verdieping lag een man op de galerij, gewond aan zijn been.

Het is onduidelijk wat er precies gebeurd is, maar volgens getuigen ging een aantal mannen, mogelijk vijf, ervandoor na de schietpartij. De politie begon een groot onderzoek en verspreidde een burgernet bericht. De brandweer verleende ondersteuning aan het ambulancepersoneel om de gewonde man veilig naar beneden te krijgen. Hierna werd hij voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis.

Lees verder op Vlinders Crime: Man gewond na schietpartij RotterdamTo Top
Volg ons voor alle updates