Geweld

Verdachte liquidatie Lucas Boom ook verdacht van schietpartij in Diemen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het parool meld dat Randell Damasco 34 jaar  die volgens justitie ook betrokken zou zijn de liquidatie van Lucas Boom eind Mei ook geschoten heeft bij een feest in Diemen aan de Visseringweg op bedrijventerrein Verrijn Stuart. Niemand raakte toen gewond maar paniek was er wel de bezoekers stoven uit een.

Het wapen dat daar bij werd gebruikt was ook al eens eerder gebruikt soortgelijke schietpartij op 28 maarttoen werd er met dat wapen geschoten op op nachtclub ONE45 BLVD op de Arena Boulevard en gek genoeg word hij daar dan weer niet van verdacht. Een aantal gebouwen werden voor zien van kogelgaten dat wel.

Lees verder op Vlinders Crime: Verdachte liquidatie Lucas Boom ook verdacht van schietpartij in DiemenTo Top
Volg ons voor alle updates