Geweld

Schietpartij Osdorperplein [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: AT5 meld dat er vannacht rond 01.00 uur  een man gewond is geraakt toen ie op het Osdorpplein onder vuur werd genomen. Hij is slechte gewond geraakt en wist dus aan de kogel te ontkomen door snel in zijn auto er vandoor te gaan. Het is nog niet duidelijk om wie het hier gaat en wie het slachtoffer is en waar het de reden is van de schietpartij.

Of het hiet gaat om een poging tot liquidatie of gewoon een conflict  dat ter plekke opstond of gewoon een poging tot moord dat moet het onderzoek van politie nog uit wijzen. Later is hij geholpen door ziekenbroeders in de Laan van Vlaanderen waar hij heen was gereden met zijn auto. Het slachtoffer is niet in levensgevaar.

Lees verder op Vlinders Crime: Schietpartij OsdorperpleinTo Top
Volg ons voor alle updates