Terrorisme

Je kind offeren of een aanslag plegen: dilemma’s van toen en nu [Misdaadjournalist]

“Het lijkt inderdaad een gevalletje doofpot. Feit is dat het sterftecijfer bij deze visvergiftiging laag is. Samen met de complete stilte hierover, én het toeval dat niemand anders de vis at, maakt het vreemd. Het is zuur dat de familie zich zo hult in stilzwijgen, en onbegrijpelijk ook bij een plausibel overlijden. Je wilt anderen waarschuwen, erkenning, begrip of zelfs een schouderklop en woorden van troost. Nu voelt het alsof ze of erg gelovig of erg schuw zijn, maar het lijkt er eerder meer op of er iets niet in de haak is met alle geslotenheid. En hoe zit het met die roddels dat de bruidegom met foto en al gevonden is op twee datingsites voor homo’s?”

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: Je kind offeren of een aanslag plegen: dilemma’s van toen en nuTo Top
Volg ons voor alle updates