Misdaad

Yuri van Gelder gaat de boeken in als sufferd van de eeuw [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het eerst wat ik vanmorgen zag in de telegraaf was dat Yuri van Gelder het weer eens heeft verprutst. Eerder had ie het al een verneukt door zijn cocaïne gebruik. En ook nu weer gaat het het olympische dorp af om even lekker te gaan zuipen in de stad. Hij had als geen ander moeten weten dat alle ogen op hem gericht zijn.

En nu hebben ze hem er uit gegooid en kan ie zijn kans op goud wel vergeten. En zo zal Yuri van Gelder herinnerd worden als sufferd van de eeuw. Als deze man straks niet helmaal naar de klote gaat dan weet ik het ook niet meer. Al die jaren elke dag sporten om zo te eindigen zal als een molensteen om zijn nek blijven hangen zijn leven lang.

Lees verder op Vlinders Crime: Yuri van Gelder gaat de boeken in als sufferd van de eeuwTo Top
Volg ons voor alle updates