Geweld

Gold-plated Walther PPK Pistool Nazi Hermann Göring te koop [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Volgende maand word het pistool van Nazi leider Hermann Göring te koop aan geboden.( Rock Island Auction Company) de oorlog heeft iemand die natuurlijk als oorlog buit achter over weten te drukken en die word nu te koop aan geboden. Er zijn natuurlijk heel veel verzamelaars die omdat het van deze Hermann Göring is geweest er heel erg veel geld voor over hebben.

Volgens de veilig word het wapen geschat tussen de 250.000 en de 400.000 dollar. Zelf vind ik alles wat met de tweede wereld oorlog te maken heeft nog altijd zeer interessant en lees ik daar graag over want het is toch niet niks geweest wat die oorlog te weten heeft gebracht.

Lees verder op Vlinders Crime: Gold-plated Walther PPK Pistool Nazi Hermann Göring te koopTo Top
Volg ons voor alle updates