Buitenland

Belgen weten wat een populaire misdaadsite is [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Altijd honger naar misdaadnieuws en dus maak je even een rondje langs alle internet pagina’s. En omdat ik een mooie scoop had en als eerste het misdaadnieuws had ivm de opgepakte 5e Belgische Marokkaanse verdachte Youssef Channouf (Dubbele moorden Hooge Zwaluwe) wilde ik natuurlijk weten hoe andere media dat allemaal oppakte.

En zoals ik nog altijd leer in dit vak moet je gelijk ook een pers bericht er uit gooien naar het ANP heb ik geleerd want pas dan kunnen andere niet met je verhaal aan de haal gaan zoals nu wel het geval is geweest. Gelukkig leren we snel en zoiets zal me niet nog eens gebeuren.

Lees verder op Vlinders Crime: Belgen weten wat een populaire misdaadsite isTo Top
Volg ons voor alle updates