Misdaad

Op nieuw rechtszaak om recht vergiet op je hoofd te dragen op ID bewijs foto [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik heb Lang moeten zoeken welke stroming qua geloof nou het beste bij me past maar dat is als sins een jaar toch echt het Spaghettimonster geloof. Op 8 April 2015 was er ook al een rechtszaak lees hier dat verhaal. De Kerk van het Vliegend Spaghettimonster ontstond in 2005 in de Verenigde Staten en telt al vele aanhangers waar onder ik sins een jaar niet prakkiseert pastafariër

En en enkele gemeente mochten me geloofsbroeders wel met een vergiet op hun hoofd op een id bewijs en nu heeft de gemeente Eindhoven dat weer niet toegestaan om Mathé Coolen voor zijn rijbewijs zo op de foto te gaan pure  discriminatie .

Lees verder op Crime Nieuws: Op nieuw rechtszaak om recht vergiet op je hoofd te dragen op ID bewijs fotoTo Top
Volg ons voor alle updates