Roof

Miljoen roof bitcoins [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het zal de droom zijn van elke crimineel om 58 miljoen te stelen van uit je luie stoel. De diefstal had plaats had plats in Hongkong van de Bitcoinbeurs Bitfinex. Normaal worden de bitcoins opgeslagen op een computer die niet met het internet verbonden is. Ook moet er meerdere handtekeningen worden gezet voor dat de bitcoins konden worden af geschreven maar ook dat in gebouwde veiligheid check bleek niet te werken,

Het is dus maar de vraag of iedereen schadeloos word gesteld want de beurs kan dit verlies waarschijnlijk zelf niet dekken de dus gaat die over de kop. In 2014 werd ook als eens een Mount Gox,.faillissement aan nadat er voor 480 miljoen dollar aan bitcoins was verdwenen. En daar van werd slechts een klein deel van teug gevonden.

Lees verder op Crime Nieuws: Miljoen roof bitcoinsTo Top
Volg ons voor alle updates