Drugs

Klaas Otto wilde motorbaas Bas ter Hennepe laten liquideren [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zo de kogel is door de kerk. Het beoogd doelwit van Klaas Otto is bekend. De telegraaf schrijft vandaag op haar internet pagina dat Bas ter Hennepe van de afdeling Vlaardingen het doel wit zou zijn dat geliquideerd moet worden en dat daarom Klaas Otto werd op gepakt eerde dan geplant was.

Ter Hennepe . was captain van de afdeling van No Surrender in Vlaardingen. Hij  een zwaar conflict  gebrouilleerd met de club toen hij begin dit jaar de club de rug toekeerde. De politie was op de hoogte van de hoog opgelopen spanningen en hield  Bas Ter Hennepe. en zijn afdeling sins dien goed in de gaten.

Lees verder op Crime Nieuws: Klaas Otto wilde motorbaas Bas ter Hennepe laten liquiderenTo Top
Volg ons voor alle updates