Buitenland

Man springt zonder parachute uit het vliegtuig en over leeft het [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Kijk je moet het maar durven.  Deze man kan niet zonder adrenaline en bewijst dat doer op 7600 meter uit een vliegtuig te springen zonder parachute. Hij zou al om 14.00 uur Nederlandse tijd springen en ik zat al te wachten op de beelden die maar niet kwamen. Maar vanmorgen stonden ze dan toch op youtube.

Deze Amerikaanse skydiver Luke Aikins  is toch wel gek door live voor de Amerikaanse televisie zo in een vang net te spingen want wat nou als hij er naast was gesprongen en zouden dan als die Amerikanen die hem live ter pletter zien vallen dan recht hebben op geld van die tv zender.

Lees verder op Crime Nieuws: Man springt zonder parachute uit het vliegtuig en over leeft hetTo Top
Volg ons voor alle updates