Moord

Het gesprek met Youssef C voortvluchtige verdachte Hooge Zwaluwe moorden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zo op de site via Yeuxmedia het gesprek met Youssef C de voortvluchtige verdachten wat Vlindercrime had met hem. We laten een deel van het gesprek zo aan jullie horen en dan kunnen jullie horen wat zijn kan van het verhaal is van wat er nou werkelijk volgens Youssef C is gebeurt die dag.

Youssef C wist al maanden uit de handen van de politie te blijven. Wij hebben hem benaderd om zo een beter beeld te krijgen wat er nou die dag echt is gebeurt. Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid is deze moordzaak waar bij nu al 5 man voor vast zitten.

Lees verder op Crime Nieuws: Het gesprek met Youssef C voortvluchtige verdachte Hooge Zwaluwe moordenTo Top
Volg ons voor alle updates