Moord

Youssef C moord verdachte Hooge Zwaluwe op beeld bij Vlindercrime [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het was me het dagje wel vandaag maar het is ons gelukt. De nog voortvluchtige Youssef C heeft zijn verhaal gedaan bij Vlinderscrime op Beeld. Hopelijk zo een stukje op de site en later het hele interview op de site. Met behulp van videoapparatuur opgenomen en later geanalyseerd en zo kunnen we achter halen of Youssef C ook de waarheid spreekt.

Het is Vlindercrime gelukt als enige media om deze verdachte die al bijna een jaar op de vlucht is voor de politie voor de camera te krijgen en zijn verhaal te laten doen. Zelf zegt hij niet op de bewuste dag in het beruchte moordhuisje te zijn geweest waar de mislukte ripdeal uit de hand is gelopen.

Lees verder op Crime Nieuws: Youssef C moord verdachte Hooge Zwaluwe op beeld bij VlindercrimeTo Top
Volg ons voor alle updates