Justitie

Youssef C aan de leugendetector [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De nog voortvluchtige 5e verdachte Youssef C gaat bij vlinderscrime aan de leugendetector. Youssef C zegt zelf niet te verbergen te hebben en wil dat op deze manier bewijzen. Youssef C word verdacht van betrokkenheid  bij dubbele moord in het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe op 14 oktober 2015.

In het huisje werd twee lichamen gevonden die van Muljaim Nadzak en No Surrender-captain Brian Dalfour. De twee mannen stonden  in het criminele milieu bekend als rippers ,en vonden hun dood in het vakantie huisje. Wat dat precies allemaal heeft afgespeeld is moeilijk te zeggen want de twee partijen beschuldigen elkaar en volgens Officier Paul Emmen die er elke zitting een waar spektakel van maakt,liegen alle partijen.

Lees verder op Crime Nieuws: Youssef C aan de leugendetectorTo Top
Volg ons voor alle updates