Kopstukken

De politie foto’s van liquidatie op Thomas van der Bijl [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Nog even en dan is Fred Ros die verantwoordelijk is voor de liquidatie op Thomas van der Bijl een vrij man. 26 Augustus  komt de rechter met de uitspraak of Fred Ros gelijk zijn spullen kan in pakken en de bajes als een rijk man kan verlaten.

Ik wil jullie nog even laten zien wat Fred Ros  op zijn geweten heeft en dan heb ik het nog niet eens over de andere zaken die hem worden verweten. Op 20 April 2006 laat ie door twee kneuzen Dwight Saro en Remy Habas de moordklus uitvoeren. De twee hebben hun straf in middels alle twee uitgezeten, en over een maand komt nu ook de moord-makelaar  vrij met een zak vol met geld.

Lees verder op Crime Nieuws: De politie foto’s van liquidatie op Thomas van der BijlTo Top
Volg ons voor alle updates