Buitenland

Youssef C de Belg waar de politie jacht op maakt belt met Vlinderscrime [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik kreeg net een belletje van de Marokkaanse Belg Youssef  C die door de Nederlandse en Belgische politie word gezocht ivm met tweevoudige moord in het vakantie huisje in Hooge Zwaluwe op 15 oktober 2016. In zijn huis zijn al meerde politie-invallen geweest en het is hem gelukt tot op heden nog altijd uit handen van de politie te blijven.

Youssef heeft in België ook 11 jaar vast gezeten en naar eigen zeggen was ie daar veroordeel op een valse verklaringen van agent Cabus Henri en hij was onschuldig zegt ie. Mijn berichtgeving  vond ie een beetje partijdig vandaar dat ie me belde. Er zitten op dit moment 4 verdachten vast en volgens Youssef  C moet er nog een neger zijn in het Hollandse kamp die ook zich verstopt had in het moordhuisje. En dus zouden het Nederlanders met 4 man zijn geweest.Muljaim Nadzak en No Surrender-captain Brian Dalfour en Roy Oelhers die zijn al bekend dat zij daar waren.

Lees verder op Crime Nieuws: Youssef C de Belg waar de politie jacht op maakt belt met VlinderscrimeTo Top
Volg ons voor alle updates