Moord

Moord en doodslag op de camping [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ha, vakantie! Lekker kamperen in eigen land. Maar tent-, caravan- en chaletbewoners opgepast: criminelen, oplichters en moordenaars houden ook van kamperen. En die doen niet aan een vakantiestop.

Paulina Starczewska (21)Tien jaar begraven onder een speelveldjeIn de zomer van 2012 worden kinderen van het speelveldje van camping Het Rietveen aan het Noordeinde in Landsmeer weggestuurd door de politie. Verbaasd zien de jeugdige campinggasten hoe politiemannen grote zwarte schermen om hun speelveldje zetten. Even later horen ze graafgeluiden. Tussen de schermen door kijken kunnen ze niet, ze worden meteen weggestuurd door de bewakers.

Lees verder op Crime Nieuws: Moord en doodslag op de campingTo Top
Volg ons voor alle updates