Misdaad

Hongerstaking in P.I Zuyderbos te Heerhugowaard om Baybasin [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het zal nog lang onrustig blijven in P.I Zuyderbos waar een deel ven de gevangenen die Hüseyin Baybasin steunen in afzondering is geplaatst. En er is zelfs een gedetineerde in hongerstaking gegaan om de overplaatsing van Baybasin. Vele gedetineerde laten aan vlinderscrime weten dat ze het niet eens zijn met deze beslissing van de directie die al langer af wilden van Baybasin. want hij word als jaren getreiterd door o.a bewaker Jan de Jong alias De Bizon.

Vlindercrime heeft in het diepste geheim vele uren aan beeld materiaal verzameld van alles wat zich afspeelt in P.I Zuyderbos. Het eerste deel van me misdaad progamma is af en ik kan jullie verzekeren het is uniek beeld materiaal.(gemonteerd er wel kan vandaag nog op de buis)

Lees verder op Crime Nieuws: Hongerstaking in P.I Zuyderbos te Heerhugowaard om BaybasinTo Top
Volg ons voor alle updates