Geweld

Danny M van Ennetcom mag zijn huis niet meer in van Burgermeester [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Burgemeester van Nijmegen Hubert Bruls heeft besloten dat Danny M (37)zijn woning niet meer in mag omdat hij de buurt wil beschermen voor nieuwe aanslagen. Endaarom mar Danny M zijn woning niet meer in want hij heeft een een gebiedsverbod op wat tot 22 Augustus loopt voor de wijk Hegdambroek. Ja dat slaat nergens op natuurlijk want als je je willen hebben lezen de daders die het op hem voor zien hebben ook lekker meer.

Danny M heeft maar even kort vast gezeten omdat er in zijn woning na een aanslag waar bij een paar auto’s in vlammen op gingen zich zelf een vuurwapen aan geschaft en dat was de reden waarom hij nog 1.1/2 maand heeft vast gezeten want anders had ie al lang weer vrij geweest want zo veel hebben ze niet tegen Danny M.

Lees verder op Crime Nieuws: Danny M van Ennetcom mag zijn huis niet meer in van BurgermeesterTo Top
Volg ons voor alle updates