Buitenland

Nieuwe rage vrouwen gevechten in lingerie [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Hopelijk waait de nieuwe trend uit Noord- Ierland snel over naar ons land. Dat worden sins kort vechtpartijen georganiseerd tussen vrouwen “Catfighters” in lingerie. Mannen staan te dringen om te zien hoe de vrouwen elkaar te lijf gaan.

De vrouwen krijgen 180 euro als ze mee doen en de winnaar krijgt 350 euro. De gevechten worden georganiseerd op geheime lokatie in Noord-Ierland. Er worden nu al beelden gezet op Facebook waar bij de dames elkaar te lijf gaan. Niet zelfde worden de dames zo boos op elkaar dat ze elkaar de kleren van het lijf rukken en daar zitten de mannen  natuurlijk op te wachten.

Lees verder op Crime Nieuws: Nieuwe rage vrouwen gevechten in lingerieTo Top
Volg ons voor alle updates