Buitenland

Mooi artikel in de Volkskrant over vlinderscrime [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag een mooie groot artikel (2 pagina’s) in de Volkskrant. Elsbeth Stoker Wil Thijssen hebben  hun best gedaan en alles mooi verwoord. Ik zat er al een paar dag op te wachten tot dat ze het zullen plaatsen maar er komt natuurlijk steeds een grote aan slag en die druk mijn verhaal er uit.

Dan was het weer die gek die met zijn truck op een feestende mensen massa in reed. En toen het de mislukte staatsgreep in Turkije die mijn interview  in de wachtkamer deed belanden. Maar vandaag sta ik in de papieren krant met twee  pagina’s dus dat word snel  en naar de supermarkt rijden om die krant te halen want hij blijft altijd leuk je zelf terug te zien in zo’n artikel.

Lees verder op Crime Nieuws: Mooi artikel in de Volkskrant over vlinderscrimeTo Top
Volg ons voor alle updates