Geweld

Nieky Holzken gewond geraakt bij vechtpartij [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een ruzie tussen twee families op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig uit de hand gelopen.  4 x wereld kampion Kick bokser 32-jarige Helmonder Nieky Holzken werd met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De politie ging massaal ter plaatse, maar heeft niemand aangehouden.
De politie ging met tien agenten en enkele diensthonden ter plaatse. Er was sprake van een grote vechtpartij, tussen twee families, waarbij over en weer geslagen is. Ook zijn over en weer met glazen gegooid en dat er niet meer zwaar gewonden zijn gevallen mag een wonder wezen.. Uiteindelijk kon de politie de rust op het vakantiepark herstellen.

 

Lees verder op Crime Nieuws: Nieky Holzken gewond geraakt bij vechtpartijTo Top
Volg ons voor alle updates