Geweld

Man zwaar gewond bij vechtpartij club Nova [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Afgelopen Maandagnacht (nacht van 18 op 19 juni) heeft zich voor gehad naast nachtclub Jimmy Woo in Club Nova een zware mishandeling plaatsgevonden. Een groep jongens hebben op Randell Vliet zitten  inslaan, zelfs toen hij op de grond viel. Dit groepje jongens ging zover, dat terwijl hij bewusteloos op de grond lag, er meerdere malen op zijn hoofd is ingeslagen en getrapt.

Hierdoor is uiteindelijk het jukbeen van het slachtoffer op meerdere plekken gebroken. Het jukbeen was zo erg beschadigd dat er direct geopereerd moest worden om te voorkomen dat er blijvende schade zou ontstaan. De groep mishandelaars bestond uit jongens met een achtergrond in het kickboxen.

Lees verder op Crime Nieuws: Man zwaar gewond bij vechtpartij club NovaTo Top
Volg ons voor alle updates