Geweld

22-jarige man overleeft liquidatie poging in Amsterdam-Oost [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Wie is die 22 jarige man die vannacht 0m 02.00 uur aan een liquidatie poging is ontsnapt in de Commelinstraat in Amsterdam-Oost ? AT5 was er als de kippen bij. Nu is het uit vogelen wie het slachtoffer dan ook was. Er zijn 8 kogels op de man afgevuurd en daar uit kan je op maken dat het hier gaat om een gewoon hand vuurwapen want de kogel gingen niet door de metalen strip van de deur van de flat.

Hij is enkel keren geraakt in buik en been en is zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. De schutter ging er samen met een andere man op de scooter van door. Ja dat zijn de kenmerken van liquidatie de laatste tijd. Het enige verschil zijn het type wapen dat is gebruikt een pistool ivm van een AK 47.

Lees verder op Crime Nieuws: 22-jarige man overleeft liquidatie poging in Amsterdam-OostTo Top
Volg ons voor alle updates