Buitenland

Criminelen steeds zwaarder bewapend en de politie ook [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Sins de maffia oorlog in Ierland is begonnen, heeft de Ierse regering een nieuw beleid ingevoerd tegen de laatste ontwikkelingen tegen de zo gehete Hutch/Kinahan oorlog die nu al 9 levens heeft gekost. Gerry Hutch alias  the Monk is nu op de vlucht voor zowel de Kinahan KOG kartel  en ook de Gardai wil hem hebben voor betrekking op de Regency hotel schietpartij.

Op het hoofd van Gerry Hutch alias  the Monk zit nu een bonus van 1 miljoen euro uitgeloofd door de Kinahan kartel. Ook zien Ieland is het bekend dat hij zich op houdt in Nederland en wij hebben berichten ontvangen dat hij zich op houdt op het Marina park in Volendam waar hij on opvallen rond rijd op een gehuurde fiets door het dorp. Hij heeft zijn haar grijs deze keer en heeft nog wel zijn geliefde hoedje op zijn hoofd en het kon echt niet missen dat hij het was.

Lees verder op Crime Nieuws: Criminelen steeds zwaarder bewapend en de politie ookTo Top
Volg ons voor alle updates