Buitenland

Bom onder auto van journalist [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een auto bom inde hoofdstad van  Ukraine, Kiev is vanmiddag een auto bom ontploft. De journalist die zich vaak uit laat eten de Russische president Poetin heeft dat met zijn leven moeten belopen.Panel Sjeremet red op het monkelt van de ontploffing in de auto van zijn vriendin. (beelden van een bewaking camera legt de ontploffing vast)

Op de beelden is te zien hoe de auto ontploft en je ziet hem nog proberen de auto te verlaten, en omstanders proberen hem nog uit de ontplofte auto te halen maar het mocht niet maar baten. Hij overleefde ad bomaanslag op zijn leven niet. Het is als journalist in Ukraine en Rusland geen pretje als je commentaar levert op de machthebbers al daar,. want hij is lang niet de eerst journalist die daar het loodje legt.

Lees verder op Crime Nieuws: Bom onder auto van journalistTo Top
Volg ons voor alle updates