Holleeder

Willem Holleeder gaat in beroep veroordeling 18 miljoen terug betalen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Willem Holleeder gaat in beroep tegen die vordering dat  hij 18 miljoen euro moet terug betalen. Eerder had ie nog 5000 euro korting gekregen omdat zijn zaak zolang op zich liet wachten. Het is een rechtszaak voor de waar alleen advocaten beter van worden want Willem Holleeder word vast en zeker veroordeeld voor enkele liquidatie waar van ie word verdacht.

Voorlopig zit hij nog stads in de EBI zijn straf uit voor bedreigen van Peter r d Vries daar door heeft hij 3 jaar van zijn VI er bij gekregen die hij nu als nog moet uit zitten voor de zaak van afpersing o.a Willem Endstra. De kans is nihil dat de Neus ooit iets van het afgeperste geld wel gaat terug betalen want waar hij zijn geld heeft onder gebracht is een groot raadsel.

Lees verder op Crime Nieuws: Willem Holleeder gaat in beroep veroordeling 18 miljoen terug betalenTo Top
Volg ons voor alle updates