Geweld

Auto rijd bewust scooter rijder aan [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een jongeman is (Robert 18 jaar ) gisteravond rond 20.00 uur , 2 tot 4x toe opzettelijk van de scooter gereden en hem daarna probeerde te overrijden , door een gestoorde gek met een Jeep (lijkt me poging tot doodslag) , die is doorgereden en later gepakt , Robert  in het ziekenhuis voor onderzoek en behandeling in Beverwiijk , (met diverse verwondingen en kneuzingen ) , de gek in de Jeep op z’n plaats in het politiebureau , dit alles na een uit de hand gelopen vechtpartij waar Robert  totaal niets mee te maken had , Robert heeft samen met enkele getuigen aangifte gedaan  ( zie nhd.nl-kennemerland )

Schermafbeelding 2016-07-14 om 20.07.16 Schermafbeelding 2016-07-09 om 23.00.02

Lees verder op Crime Nieuws: Auto rijd bewust scooter rijder aanTo Top
Volg ons voor alle updates