Geweld

Opvallend stil rond ontvoering [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het is al weer komkommer tijd. Iedereen gaat al weer op vakantie. En het lijkt zelf zo dat de daders die Wendel Meijer en Soufyan Essabaouni hebben ontvoerd ook op vakantie zijn. Ja veel misdaad nieuws is er helaas niet te melden. Zelf zit ik ook te wachten tot er weer wat nieuws valt te melden over de ontvoering maar het is echt opvallend stil.

Ook brengt de politie niet veel naar buiten. Ook zal Wendel Meijer zelf niet zo happig meer zijn om zijn medewerking te verlenen want die heeft veel te verliezen als ook alles naar boven komt. Hij kan dan wel slachtoffer zijn in deze ontvoering/ mishandeling maar hij is verder van huis als de politie ook de reden weet van deze ontvoering.

Lees verder op Crime Nieuws: Opvallend stil rond ontvoeringTo Top
Volg ons voor alle updates