Buitenland

Vandaag kort geding ‘Mocro-Maffia’ vlinders crime [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag om 13.30 uur heeft vlinderscrime een kort geding aan zijn broek. Noffel je weet wel die Marokkaanse-Amsterdammer in Ierland vast zit met verkeerde vriendjes omgaat. (de top van de onderwereld, die in elke criminelen oorlog een rol spelen )En die daar is veroordeeld en wacht op uitlevering naar Nederland is vaker onderwerp van gesprek geweest. En hij word ook gek van de bericht geding op vlinderscrime ondanks dat ie deze berichten niet kan lezenomdat is vast zit in Ierland waar zijn naam ook vol uit word geschreven heeft zijn advocaat Mr Inez Weski die een trouwe bezoeker van de site is.

Schermafbeelding 2016-06-23 om 23.18.23Schermafbeelding 2016-06-23 om 00.49.57

Lees verder op Crime Nieuws: Vandaag kort geding ‘Mocro-Maffia’ vlinders crimeTo Top
Volg ons voor alle updates