Drugs

Onverwachte wending in ontvoeringszaak [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een onverwachte wending in de ontvoeringszaak. Na dat eerst Soufyan Essabaouni (21) vanmorgen vroeg is ‘vrij gelaten’ is ook een paar uur geleden bekend gemaakt dat ook Wendel Meijer(36) uit Landsmeer die op 7 juli was ontvoerd uit zijn bedrijf in Zaandam. Een mooie afloop van een ontvoeringszaak. Ik had zelf een heel ander scenario in gedachten en gelukkig had ik het niet bij het juiste eind.

Het kan niet anders dat Wendel Meijser een conflict had om ‘drugsgelden’ want  het kan waarschijnlijk niet anders zo zijn want ze hebben geen los geld geëist  en Wendel is zwaar mishandeld en duidelijk met als Soufyan Essabaouni in shock. Dus ze zullen wel even met rust worden gelaten door de politie die natuurlijk wel alles van deze zaak wil weten.

Lees verder op Crime Nieuws: Onverwachte wending in ontvoeringszaakTo Top
Volg ons voor alle updates