Liquidaties

Panorama komt met ‘Pokémon’ moord plekken [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Panorama komt met een route langs de meest opzienbarende moordplekken van Nederland. Misschien was het en idee geweest voor een Pokémon achtige App,. waar ze alle moord en liquidatie in heel Nederland kunnen verwerken. Want nu dat Pokémon spel zo’n succes blijkt te zijn zullen er ongetwijfeld ander soortgelijk Apps komen lijkt mijn.

Maar voor als nog moeten we het doen met misdaadblad bij uitstek Panorama en ik zie de eerst Panorama verslaafde al lopen met het blad in de hand in Brabant op zoek naar het moord huisje  bij de Hooge Zwaluwe (een van de vele die er in opgetekend staan) De liquidatie toer hadden we al gehad dus.

Lees verder op Crime Nieuws: Panorama komt met ‘Pokémon’ moord plekkenTo Top
Volg ons voor alle updates