Liquidaties

Liquidatie verdachten IJsselstein blijven vast zitten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De twee verdachtenBowy T. en Abdelghani El Haddad van de liquidatie op 17 April van dit jaar op Samir Erraghib bijven in de cel zitten. De verdachten hadden om vrijlaten gevraagd tijdens de pro forma zitting, maar omdat ze niet meer willen werken en zich beroepen op hun zwijgrecht en er voldoende bewijzen zijn blijven de’ twee pech vogels’ vast zitten.

Want ze werden zo snel opgepakt om dat hij vlucht auto niet wilde starten. De rechter zal het twee zwaar aanrekenen  dat de liquidatie is gepleegd in het na bij zijn van het 7 jarige dochtertje van Samir Erraghib  want die zat bij hem in de auto toen ie zondagmorgen 17 april in zijn auto bij zijn flat aan de Lanceerbaan in IJsselstein doodgeschoten.

Lees verder op Crime Nieuws: Liquidatie verdachten IJsselstein blijven vast zittenTo Top
Volg ons voor alle updates