Misdaad

Wat staat de ontvoerders te wachten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De kans is klein dat deze twee heren nog over water komen en dat vermoeden heeft de politie ook. Het was duidelijk dat ze Wandel Meijer moesten hebben en de ontvoering van Soufyan Essabaouni zou volgens andere media wel eens een vergissing kunne zijn. Nou daar geloof ik echt niks van want wat had Soufyan Essabaouni daar te zoeken in de auto van zijn neef die wel een link schijnt te hebben met Wandel Meijer

Soufyan Essabaouni (een nette jongen met een fatsoenlijke baan) uit Slotervaart Hij was werkzaam als teamleider van een Albert Heijn in Amsterdam-Zuid. Hij kwam kort na middernacht op donderdag 7 juli op een parkeerterrein in Zwanenburg in de zwarte Audi A1 die net van hem was maar van zijn neef Mohamed bijkt nu.

Lees verder op Crime Nieuws: Wat staat de ontvoerders te wachtenTo Top
Volg ons voor alle updates