Misdaad

Vlinderscrime stap met 4 advocaten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het  was even super gezellig in Purmerend op de Koemarkt waar ik even ben door gezakt met 4 top advocaten. (op de foto staan er twee Mr. S.J. van Galen en Mr. Mühren die samen met nog twee een druk advocaten kantoor  runnen in Noord-Holland) Dus weel te veel te laat reageren vandaag op het nieuws  Of daar zelf actie naar op zoek te gaan,En nu als een speer waar aan het werk Het eerst wat ik zag was dat op misdaadjournalist twee foto stonden van Antillianen die dood geschoten zijn. En dat ook daar de foto’s gewoon te zien zijn zoals vind ik gebruikelijk op misdaadsite.

Schermafbeelding 2016-07-09 om 12.23.27

Lees verder op Crime Nieuws: Vlinderscrime stap met 4 advocatenTo Top
Volg ons voor alle updates