Geweld

Politie zoekt ontvoerde Wendel Meijer [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Bron politie Zaandam – Sinds dinsdagavond 5 juli wordt de 36-jarige Wendel Meijer uit Landsmeer vermist. Wendel vertrok die avond rond 20.00 uur naar zijn bedrijf aan de Sluispolderweg in Zaandam.Zijn partner meldde woensdagmiddag bij de politie dat haar vriend vermist was. Direct werd een onderzoek ingesteld. Op bewakingsbeelden is te zien dat Wendel dinsdagavond net na 21.30 uur zijn bedrijf verliet en daar werd opgewacht door tenminste drie mannen in een witte Audi A4 station die hem met geweld in hun auto meenamen. Er is dan ook reden om aan te nemen dat Wendel is ontvoerd en op dit moment tegen zijn wil ergens wordt vastgehouden.

Schermafbeelding 2016-07-09 om 20.10.29

Lees verder op Crime Nieuws: Politie zoekt ontvoerde Wendel MeijerTo Top
Volg ons voor alle updates