Liquidaties

Hoessein Amahouch doelwit liquidatie aanslag [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De 25-jarige kickbokser Hoessein Amahouch uit Amsterdam-Oost was het beoogd doelwil vannacht om 00.30 uur. Dat meld het parool nu op haar site. Het gebeurde in de Tweede Wittenburgerdwarsstraat in het centrum. Het mag echt een wonder heten dat Hoessein A het heeft overleefd want er zijn tientallen kogels op hem afgevuurd.

Het parool altijd goed ingelezen in de Marokkaanse onderwereld kwam als eerste met een naam van het slachtoffer die er alleen een schot in zijn arm en rug aan over heeft gehouden. Hij heeft alle geluk van de wereld dat het niet al te ernstige  was en dat hij vanmorgen vroeg weer het ziekenhuis heeft kunnen verlaten.

Lees verder op Crime Nieuws: Hoessein Amahouch doelwit liquidatie aanslagTo Top
Volg ons voor alle updates