Buitenland

Verdachte (Nabil Amzeib) Omar A vrijgelaten uit Marokkaanse cel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik heb vanmorgen de advocaat Mr Juriaan de Vries van Omar A twee keer aan de telefoon gehad mede om te vragen hoe het zit met zijn client die vast zat voor de onthoofding zaak in Marokko. Maar daar gaf de advocaat deze keer geen commentaar op. Ook naar stevig door vragen kwam daar niks zinnigs uit geen commentaar luide steeds het antwoord.

Een een eerde gesprek waar in ik met de scoop kwam op 29 Mei  kreeg ik wel de in en outs te horen,.kreeg ik wel een bevestigen dat Omar A was zat en deed hij daar niet moeilijk over en bevestigde Mr Juriaan de Vries  dat Omar A in Marokko was aangehouden voor de onthoofding zaak die in heel Nederland veel opzien baarden ivm het lugubere karakter van de liquidatie op de kleine crimineel. Wiens verbrande onthoofde lichaam in een observatie politie auto die gestolen bleek,.werd aan getroffen. (bleek later).

Lees verder op Crime Nieuws: Verdachte (Nabil Amzeib) Omar A vrijgelaten uit Marokkaanse celTo Top
Volg ons voor alle updates