Misdaad

EenVandaag heeft het weer over vlinderscrime.nl vanavond [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik zit vanavond weer voor de buis als EenVandaag het heeft over vlinderscrime.nl Ik heb begrepen dat misdaadjournalist Marian Husken van Vij Nederland En Vincent Verweij van de concurrerende crime site iets gaan zeggen over mijn. Dat is altijd weer reclame want hoe je het went op keert we zijn crime site voor bij gesteven en ze zullen het wel hebben over me taal foutren en straat taal wat ik gebruik en dat ik het te persoonlijk maak maar ach alles moet gezegd kunnen worden.

Dat maakt het ook zo leuk misdaadnieuws iedereen brengen  het nieuws  zijn eigen manier en ik hebt dan niet op de journalisten school gelopen maar 23 jaar praktijk school in de bajes  en zelf en oud criminelen en en weet hoe dingen zitten en betere contacten  dan wie dan ook dus ja wat moet je daar nou negatiefs over zeggen haha we zullen het zien

Lees verder op Crime Nieuws: EenVandaag heeft het weer over vlinderscrime.nl vanavondTo Top
Volg ons voor alle updates