Geweld

Een verdachte eerste aanslag vlinderscrime vrijgelaten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Gisteren was een pro-forma zittin  waar in een van de verdachte van de schietpartij op me huis en auto  in November 2015 Soefian Oukhita (25)  vroeg om zijn vrijlating  en dat heeft hij ook gekregen. Hij was eerder veroordeeld door de rechter voor o.a wapen bezit, inbraak,  gebruikmaken van gestolen auto’s en een schietpartij op mijn auto en woning en nu is zijn veelpotige hechtenis op geheven.

Zelf had ik ook medelijnen met de hoge straf voor deze kwajongens want deze twee kruimel criminelen Younes Aouraghel (26)en Soefian Oukhita waren nou niet het type top criminelen het groot aantal sporen wat ze hadden achter gelaten is het bewijs.

Lees verder op Crime Nieuws: Een verdachte eerste aanslag vlinderscrime vrijgelatenTo Top
Volg ons voor alle updates